Амара йога студио.

Пространство за теб, пространство за мен.

Ние сме съвременно пространство в сърцето на столицата. Истински оазис насред шумната градска среда. Място за релаксация, почивка, тематични събития, йога, пилатес, танци, разговори и срещи с приятели на чаша чай, кафе или вино.

Идеята зад Амара е простичка. Ние не следваме гуровци и външни авторитети. Вярваме, че всеки е способен да открие своят вътрешен авторитет чрез практика. Интегрирането на наученото в залата е това, което можем да приложим в живота. Йога не е само на постелката, това е нещо което можем да носим със себе си навсякъде и това е основен приоритет за нас. Деферинциацията като човешки същества е дълбоко залегнала във нас. Ние всички сме различни по един специфичен начин, и именно това различие търсим да изразим и да извадим от всеки един прекрачил прага на Амара.

Няма грешни чувства, няма грешно движение. Когато бъдем събрани на едно място, всеки със своята различност, тогава се проявява онова дълбоко търсено приемане. Приемане на себе си на първо място, такива каквито сме, и след това приемане на света със всичките му несъвършенства. Това е, което ни мотивира да вървим напред. Индивидуалноста не е недостатък, а нещо което бихме могли да интегрираме в комуникацията с другите. В коректната комуникация, няма да срещаме съпротива и неприемане.

И отново, практиката на постелката придобива практичност когато излезне извън йога залата. Ние вярваме, че може да бъде и по-лесно, тогава когато сме истинни. Също така знаем, че когато сме на пътя, може да бъде и доста напрегнато, фрустрирано и объркващо. За това сме ние тук. Колкото и с каквото сме способни да подкрепим вашият процес към себереализация.

И отново се връщаме към темата на практичността и простотата. Работя ли това което наистина ми носи удоволетворение? Прекарвам ли свободното си време със хората които са от моята кръвна група и чувствам ли се комфортно с тях? Заспивам ли до партньора който наистина желая, или съм в компромис със себе си, заради конкретни страхове?

Е … ако това е и вашата реалност, то знайте, че Амара е място създадено от любов, с любов и за любов във всичките й форми и измерения. Любов към нас, любов и пространство за обичаните ни хора.

Намасте! (Великото в мен, приветства Великото в теб)