Дава гъвкавост на тялото и ума и освобождава от негативни мисли.

В тази йога практика специално ще се фокусираме върху разработването и разтягането на задната повърхност на краката. Ще включваме и асани за разтваряне на тазобедрените стави. Укрепването на мускулите на гърба и гръбначния стълб ще даде благоприятен ефект върху общото състояние на практикуващия.

Наднорменото тегло не е проблем за изпълнението на тези асани. На йога практиките се предлагат различни варианти на една и съща асана с различни нива на трудност, и всеки практикуващ може да изпълнява позите съобразно възможностите си, без пренапрягане.

Равномерното дозиране на асани за разтягане и статично натоварване ще раздвижат лимфната ви система и ще рестартират метаболизма. Плавното натоварване на всички части на тялото няма да доведе до изтощение, но ше повиши мускулния ви тонус и ще ви достави радост от всяко едно движение. И въпреки, че това може да изисква известно усилие, най-важното е състоянието на съзнанието по време на практиката.

Техниката на йога, която се преподава от АдиДиша Йога, е мощен инструмент за самонастройване, която всеки може да използва успешно в ежедневието си, за да поддържа тялото си здраво, умът – спокоен, а живота – качествен.

ТАЗИ ПРАКТИКА АСАНИ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЯКА ФИЗИЧЕСКА КОНДИЦИЯ И ВЪЗРАСТ

Практиката се води на български!

Мы говорим по русски!

We speak English!