Високо ефективен натурален и безвреден метод за бързо освобождаване на организма от натрупаните токсини (неправилно хранене, консумация на алкохол, лекарства и други).

След определянето на индивидуалното състояние на индивида (Източна диагностика) се изработва персонална програма за пречистване на организма, съобразена с индивидуалните потребности и възможности. Помощта идва от различни натурални храни и средства (плодови и зеленчукови сокове, билкови чайове, плодове и зеленчуци, и др.)

Времето на приложение е ограничено и се подпомага с подбрани подходящи упражнения (йога, пилатес, гимнастика, дихателни техники и др.) за по-бързото постигане на желания ефект.

Има отличен подмладяващ и тонизиращ организма ефект, намалява и премахва болките и нервното напрежение в тялото.

Много препоръчителна техника при всички случаи на хронична преумора, болки от различен тип, проблеми с храносмилането, трудна подвижност (стегнатост) и за тези които искат да свалят бързо и здравословно няколко килограма.

Диагностиката и индивидуалната лечебна програма се извършва от Иван Иванов, холистичен терапевт. Повече за Иван можете да научите в раздел „ЕКИП“ на нашия сайт.