„Мога да бъда полезна на всеки, за който задълбоченото себеопознаване е ценност.  Помагам на хората да превръщат своите слаби страни в подхранваща мъдрост, а заложбите си в осъзнати силни страни. Обичам да виждам личности, които присъстват в живота си ЗНАЧИМО, с вдъхновяваща увереност и автентично самочувствие, прегърнали спокойно своята естествена уязвимост. Определям себе си като performance coach, или консултант по ефективно лидерство. Лидерство в смисъл на вещ и доволен управител на живота си.

Моето търсене на истина започна преди 12 г., когато една книга буквално ми падна в ръцете и тотално преобърна живота ми след като я прочетох. Oтдадена съм на задълбочено изследване на човешката природа от 2010 г. насам. Имам 9 годишен опит като консултант и терапевт; провела съм стотици индивидуални сесии с клиенти в областта на личностното развитие и дълбока трансформация; автор и водещ съм на работилници за освобождаване от страхове, емоционална болка, стрес и саботиращи вярвания.

Изучавам системата Хюман Дизайн и съм в личния си експеримент с нея от 2010 г. насам. През 2016 г. завърших пълното обучeние за професионален анализатор в системата, а през 2018 г. се сертифицирах и като водещ на курса за клетъчна трансформация „Да заживееш дизайна си“. Отдадена съм на работата с клиенти на индивидуално и групово ниво, помагайки им да преоткрият личната си сила и да живеят в повече удовлетворение, автентичен успех и вътрешен мир.“

 

Обучения и сертификати в системата Human Design (хюман дизайн):
> Сертифициран водещ на курса за клетъчна трансформация „Да заживееш дизайна си“
> Всички нива за професионален хюман дизайн анализатор (Professional Training Level I, II, III, IV)
> Над 10 хюман дизайн курсове и обучения за надграждане и развитие на уменията в материята

Обучения и сертификати в сферата Енергийната психология, коучинг, менторство и терапия:
> Майстор-практик по ТЕС (Техники на емоционална свобода ниво I, II и III)
> Практик по метода Пренареждане на матрицата и Пренареждане матрицата на раждането
> НЛП – коучинг, терапия и хипноза (системата на д-р Ричард Бандлър)
> Кратки подходи в психотерапията
> Медиатор

На тел. 0898391491, студио Амара, можеш да заявиш час за лична сесия с Лукреция:
Хюман Дизайн анализ – себеопознаване, лична ефективност и печеливши решения.
Трансформираща сесия – разрешаване на конкретен проблем/дилема/конфликт с конкретен и измерим резултат

 

Лукреция води и седмични групови практики за трансформация и разцвет на личния потенциал:

В СТУДИО АМАРА бул. Витоша 45 

Вторник 12:30-13-30  Мисли и забогатявай – трансформираща практика за стопяване на автосаботажи и ограничаващи вярвания свързани с материалното благополучие. Стартира на 22.01.2019, всeки вторник.

Четвъртък 12:30-13:30  Бърз анти-стрес – лесно и ефективно освобождаване на стрес и умора. Стартира на 25.01.2019, всеки четвъртък.

Събота  15:30-16:30  Балансиране на емоциите – трансформираща практика с ТЕС (техники на емоционална свобода)
Събота  16:45-17:45  Усещане за свобода – водена релаксация за освобождаване от стрес и свързване с вътрешните си ресурси


В ЦЕНТЪР МАНДАЛА
бул. Мария Луиза 58

Сряда 12:30-13:30  Мисли и забогатявай – трансформираща практика за стопяване на автосаботажи и ограничаващи вярвания свързани с материалното благополучие. Стартира на 23.01.2019, всяка сряда.
Петък 12:30-13:30  Бърз анти-стрес – лесно и ефективно освобождаване на стрес и умора. Стартира на 25.01.2019, всеки петък.

 

Сърдечното послание на Лукреция към теб:
„Преоткрий връзката със себе си и със света. Живей значимо.“