Чували сте за астрология. Най-вероятно знаете кой е слънчевият ви знак, и че разкрива същностния ви характер. Сред вас мнозина знаят и повече. Например асцендента си и може би дори в кой знак се намира Луната. А навярно и нещo за транзитите – осъзнавайки, че движението на планетите във времето донася в живота ви известни възможности и предизвикателства. Според тази древна система, да сте информирани за влиянието на планетите на Земята със сигурност е полезно, за да разберете себе си и живота си по-добре.

В сравнение с астрологията системата на човешкия дизайн – т.нар. Хюман Дизайн, е относително нова. Точно както въз основа на датата, часа и мястото ви на раждане може да ви бъде направена астрологична карта, така и хюман дизайн може, на базата на тази информация, да генерира уникална за вас карта – наричаме я „графика на тялото”.

Тази уникална и мощна система от знание представлява синтез от астрология, и-дзин, кабала и вашите генетични предопределености. Тя не само описва личността ви в голяма дълбочина, но и позволява да вникнете във фундаменталните мотиви и пориви, ръководещи живота ви – аспекти, които може би дори не осъзнавате. Дава подробна информация за всеки отделен човек, за здравето му, за личната му психология, за дарбите му, за слабостите му, както и за способностите му.

Хюман Дизайн предоставя конкретни ключове (стратегия и вътрешен авторитет), които са индивидуални и ви помагат в приемането на себе си такива, каквито сте в отношенията ви с околните; спомага за елиминиране на съпротивите, които обикновено срещате в живота си и за разбирането на несъзнателните мотиви, които ви движат и как да живеете с тях в хармония.

Това е единствената наука частна собственост в света. Тя има изключително практическо приложение, проверено с годините от десетки хиляди хора по цял свят. Експериментиралите с предоставената от нея информация откриват, че улеснява живота им и им помага да си възвърнат чувството за цел и посока, които човек така лесно изгубва в забързаното и сложно ежедневие на двадесет и първия век.

Хюман Дизайн базов анализ: Разкрива индивидуалните мисловни, емоционални, физически и генетични качества, които оказват въздействие върху здравето, кариерата, връзките, взаимоотношенията и особено върху начинът за вземане на коректни (автентични за вас) решения.
Продължителност около два часа. Цена 180 лв. Получавате аудио запис на анализа и безплатна 30 мин. консултация в рамките на 30 дни след провеждането на анализа.

Разчитането на картата се извършва от Лукреция Константинова, експерт с 9 годишен опит в системата хюман дизайн, завършила всички нива за професионален анализатор към официалното хюман дизайн училище www.IHDSchool.com. Повече за Лукреция може да прочетете тук:
http://amara.bg/dt_team/lukretsia-konstantinova-human-design/

За да запазите час за вашия анализ моля обадете се в йога студио Амара на 0898 391 491.

Опознай себе си с този революционен инструмент и живей значимо!