Йога Е път на пробуждане на сърцето. Йога Е олтар на промяната. Йога Е път към изобилието. Йога Е да (по)знаеш вътрешния си център. Това са посланията, които искам да изпратя чрез моите йога практики.

В моите класове по йога наблягам върху изграждането на сила, устойчивост, гъвкавост и любов към собственото тяло. Разбърквам елементи от хатха, виняса и ащанга йога, за да създам една креативна, релаксираща и в същото време много динамична практика. Ако искате да напълните тялото си с динамична енергия и жизненост и да усетите свободата и удоволствието от движението, заповядайте на йога с мен!

Какво друго? Ако пътят на йога е едното ми крило, психологията е другото. Имам психологическо образование и работя като психолог на частна практика. Преминала съм през магистърската степен Клинична и консултативна психология в СУ и Обучение за Фамилен и семеен консултант към Институт по Фамилна Терапия, България. Също така съм сертифицирана от Yoga Aliance.

Отвъд дипломите, съчетавам в работата си, както и в и в живота психология и йога, наука и духовност, здрав разум и дълбока емоционалност. Йога (на)прави МНОГО за моето лично развитие и именно от личния ми опит произтича силната ми вътрешна убеденост, че тя може да помогне на всеки човек в пътя му на лична трансформация и развитие.

Намасте,
Екатерина